SEJALNICA ZA SETEV V PLATOJE
Slider

PRODAJNI PROGRAM

SETVENI PLATOJI

SETVENI PLATOJI

RASTLINJAKI

RASTLINJAKI

SEJALNICE

SEJALNICE

POLNILCI

POLNILCI

PRIPRAVA TAL

PRIPRAVA TAL

PRIKLJUČKI

PRIKLJUČKI

NAMAKANJE

NAMAKANJE

STROJI ZA POBIRANJE

STROJI ZA POBIRANJE

OPREMA ZA CVETLIČARJE

OPREMA ZA CVETLIČARJE

Vse od leta 1993 smo na slovenskem tržišču prisotni kot uvoznik in prodajalec kmetijskih strojev in opreme vrhunskih in v svetu priznanih italijanskih proizvajalcev.

Domačim kupcem želimo ponuditi kakovost, zanesljivost in inovativnost, zato naš prodajni program prilagajamo njihovim potrebam in jim pri tem tudi strokovno svetujemo pri pravilnih odločitvah za nakup strojev in opreme.

Vse to dosegamo v sodelovanju z uporabniki naših strojev, ki jih je v Sloveniji že preko 700 in katerih mnenja in zahteve tudi upoštevamo. V ta namen izvajamo praktične prikaze delovanja in uporabe strojev in opreme, tesno pa sodelujemo tudi s Kmetijskim inštitutom Slovenije, agronomskima fakultetama in kmetijskimi šolami, ki pri praktičnem pouku uporabljajo naše stroje.

Sodelovanje z našimi kupci in izobraževalnimi ustanovami s področja kmetijstva ter medsebojna izmenjava mnenj ob ponudbi vrhunske opreme, zagotavljajo visok nivo naših storitev, ki se kaže tudi v številnih priznanjih in pohvalah, med katerimi smo upravičeno ponosni na priznanje šampion kakovosti, ki smo ga prejeli na Kmetijskem sejmu v Gornji Radgoni.